Lila ja seinäkuvat 2 paranneltu

Oulun seutu

PÄIVÄKOTIKERHOT

Kenelle?

Päiväkotiryhmiin ovat tervetulleita 2,5–7 –vuotiaat muksut. Englantia ei tarvitse etukäteen osata, eikä haittaa, vaikka suomen kielen kaikki äänteet eivät olisi vielä hanskassa.

Englantia opetellaan kerran viikossa 45 min. kerrallaan aina viikon samana päivänä. Kerho kokoontuu klo 8 ja 16.30 välisenä aikana päiväkodin tiloissa tai alkuillasta jossain muussa tilassa (tarkemmat päivät ja ajat selviävät aina syksyisin). Ryhmien minimikoko on 7  ja enimmäismäärä 10 lasta.

Osa-aikahoitolaisten on mahdollista käydä kerhossa, vaikka he eivät muuten olisi sinä päivänä päiväkodissa, kunhan heidät viedään ja haetaan ilman päiväkodin henkilökunnan vastuulla olemista.

Miten ilmoitan lapseni?

Kerhoihin ilmoittaudutaan ylävalikon Ilmoittautuminen-kohdasta. Tarkistathan ennen ilmoittautumista, pyöriikö päiväkodissasi EduKakadu®-enkkukerho!

Kerhopaikka jatkuu automaattisesti syyslukukauden jälkeen kevääseen, ellei sitä peruta 15.12. mennessä sähköposti-ilmoituksella. Jos samaan ryhmään ilmoittautuu enemmän kuin 10 lasta, paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhoon voi tulla mukaan myös kesken vuoden, joten kannattaa kysyä vapaana olevia paikkoja!

Paljonko kerho maksaa?

Syyslukukaudella kerho kokoontuu 10 kertaa ja keväällä 14, ja tuntien hinta on syksyltä 95€ ja keväältä 130€ (hinnat sis. alv 24%, materiaalit, opetuksen ja tilavuokran). Opetuksen ja materiaalien lisäksi hintaan sisältyy vanhemmille lähetettävä teemasuunnitelma, josta on helppo kotona seurata, mitä aiheita tunneilla käsitellään.

Lasku lähetetään sähköisesti kerhon alettua. Kesken kauden kerhon lopettaville ei palauteta maksua.

Opettajan sairastumisen, päiväkodin päällekkäisen ohjelman, arkipyhän tai syys- tai hiihtoloman vuoksi välistä jääneet tunnit pidetään aina lukukauden loppupäässä, eli kaikki 24 tuntia tulevat vuoden aikana pidetyiksi.

KOULULAISKERHOT

Kenelle?

Koululaiskerhot on tarkoitettu 1.- 3.-luokkalaisille englannin oppimisesta kiinnostuneille. Englantia ei tarvitse osata etukäteen. Huom! Tammikuusta 2017 lähtien tarjoamme Oulun seudun kouluissa myös ranskankerhoa! Siihen voivat pääsääntöisesti osallistua kaikki ala-asteikäiset.

Kerhon tavoitteena on innostaa ja kannustaa lasta kielen oppimiseen ja puhumiseen sekä muodostaa positiivinen suhtautuminen kielten oppimiseen ylipäänsä.

Englantia (tai ranskaa) opetellaan kerran viikossa 45 min. kerrallaan aina viikon samana päivänä. Kerho kokoontuu koulun tiloissa iltapäivällä koulutuntien jälkeen (tarkemmat päivät ja ajat selviävät alkusyksyisin tai -keväisin). Ryhmien minimikoko on 7  ja enimmäismäärä 12 lasta.

Huom! Mikäli kerho ei ala heti viimeisen koulutunnin päätyttyä, kerholaisten tulee odotella kerhon alkamista esim. kirjastossa tai kotonaan, ei koulun tiloissa! Koulupäivän päätyttyä alkaa oppilaiden vapaa-aika eikä koulu ole enää vastuussa valvonnasta eikä toimivaltainen vapaa-ajan tapahtumien suhteen. Kerhon vastuu puolestaan alkaa kerhon alkaessa.

Miten ilmoitan lapseni?

Kerhoihin ilmoittaudutaan ylävalikon Ilmoittautuminen-kohdasta. Tarkistathan ennen ilmoittautumista, pyöriikö lapsesi koulussa EduKakadu®-kerho!

Kerhopaikka jatkuu automaattisesti syyslukukauden jälkeen kevääseen, ellei sitä peruta 15.12. mennessä sähköposti-ilmoituksella. Jos samaan ryhmään ilmoittautuu enemmän kuin 15 lasta, paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhoon voi tulla mukaan myös kesken vuoden, joten kannattaa kysyä vapaana olevia paikkoja!

Paljonko kerho maksaa?

Syyslukukaudella kerho kokoontuu 10 kertaa ja keväällä 14, ja tuntien hinta on syksyltä 95€ ja keväältä 130€ (hinnat sis. alv 24%, materiaalit, opetuksen ja tilavuokran). Ranskankerhon hinta keväältä 2017 on 130€. Lisäksi hintoihin sisältyy vanhemmille lähetettävä teemasuunnitelma, josta on helppo kotona seurata, mitä aiheita tunneilla käsitellään.

Lasku lähetetään sähköisesti kerhon alettua. Kesken kauden kerhon lopettaville ei palauteta maksua.

Opettajan sairastumisen, arkipyhän tai syys- tai hiihtoloman vuoksi välistä jääneet tunnit pidetään aina lukukauden loppupäässä, eli kaikki 24 tuntia tulevat vuoden aikana pidetyiksi.