Kasvokortit 2 paranneltu

Päiväkodeille ja kouluille

Haluatko tarjota päiväkotisi asiakkaille tai koulusi oppilaille mahdollisuuden oppia englantia hauskassa ja laadukkaassa kielikerhossa? EduKakadun englanninkerhot ovat teille maksuton ja vaivaton palvelu, jollaista monet vanhemmat lastensa lisäksi arvostavat. Asiakkailta saamamme palautteen perusteella uskallamme sanoa, että englanninkerhomme ovat odotettu ja iloinen asia lasten arjessa, ja ne tuovat taatusti lisäarvoa tarjoamaanne hoitoon ja/tai opetukseen.

Päiväkodeissa kerhot pidetään kerran viikossa sovittuna päivänä ja aikana päiväkodin aukioloajan puitteissa, ja kerhoon voivat tulla 2,5 – 7-vuotiaat päiväkodin asiakkaat. Kerhot kestävät 45 min. kerrallaan, ja ne voivat olla tarvittaessa iän suhteen sekaryhmiä. Kerhoon ilmoittautuminen ja kaikki viestintä tapahtuu meidän ja kerholaisten huoltajien välillä ilman, että päiväkodin henkilökunnan tarvitsee olla viestinviejänä tai välikätenä kerhoasioissa.

Koululaiskerhot pidetään yleensä heti koulutuntien loputtua koulun tiloissa. Englanninkerhot on tarkoitettu pääsääntöisesti 1. – 3.-luokkalaisille koulun oppilaille, ja ranskankerhot 1.-6.-luokkalaisille. Osallistujien huoltajia informoidaan valvontavastuusta ennen ja jälkeen kerhon, ja olemme yhteydessä aina myös koulujen iltapäiväkerhojen kanssa kerholaisista.

Kunnallisten yhteistyöpäiväkotien ja -koulujen tiloista maksamme hinnaston mukaista vuokraa.

Yhteistyöpäiväkodit ja -koulut pääsevät alla olevien linkkien kautta kätevästi katsomaan omien kerhojensa opettajan yhteystiedot ja kerhoajat sekä muuta hyödyllistä tietoa kerhoista.

Espoon kerhot

Helsingin kerhot

Oulun seudun kerhot